Julija har ferie fem uker, det kan være at avdelingene lager noe varmmat.
Meny
Uke 47:
Mandag: Fiskesuppe
Tirsdag: Hovedbygget: brød, Skogvokterne: Tikka Masala
Onsdag: Torsk i Karri
Torsdag: Pølsestappe
Fredag:Brød
Uke 48:
Mandag: Gulasjsuppe
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Fiskeboller m/potet og grønnsaker
Onsdag: Fiskegrateng
Torsdag: Kjøttpølse m/kålrotstappe og potet
Fredag: Brød
Uke 49:
Mandag: Gulrotsuppe
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Lasagnesuppe
Onsdag: Torsk i form
Torsdag: Pannekaker m/bacon
Fredag: Brød
Uke 50:
Mandag: Tomatsuppe m/kylling og ris
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, skogvokterne: Plukkfisk
Onsdag: Fiskekaker m potet, brun saus og grønnsaker
Torsdag: Fredag: Pizza
Uke 51:
Mandag: Blomkålsuppe m/bacon og foccatia
Tirsdag: Hovedbygget: brød, Skogvokterne: Pannekaker m/bacon
Onsdag: Fiskeboller m/potet og grønnsaker
Torsdag: Biffgryte med potetmos, grønnsaker og tyttebær
Fredag:Brød
Tirsdager er Julija/kjøkkenassistent på Skogvokterne. Mandager, onsdager og torsdager er hun på hovedkjøkkenet vårt og lager mat til de andre avdelingene. Miniskog spiser varm mat ihverfall to dager i uken.
Det kan forekomme endringer i meny av ulike årsaker.