Julija har ferie fem uker, det kan være at avdelingene lager noe varmmat.
Meny
Uke : 32
Mandag: Fullkorn nuddelsuppe med kylling
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Taco suppe
Onsdag: Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter og grønnsaker
Torsdag: Kjøttboller i brun saus med poteter og grønnsaker
Fredag: Brød
Uke : 33
Mandag: Gulasjsuppe med focaccia brød
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, skogvokterne: Fiskepinner med potet båter og gulrot
Onsdag: Plukkfisk
Torsdag: Karbonader med blomkål og brokkoli grateng
Fredag: Brød
Uke : 34
Mandag: Fiskesuppe med foccatia
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Kylling nuggets med båtpoteter og friske grønnsaker.
Onsdag: Laks med ris og grønnsaker
Torsdag: Lasagne med frisk salat
Fredag: Brød
Uke : 35
Mandag: Tomatsuppe med kylling og ris
Tirsdag: Brød , Skogvokterne: Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter og gulerøtter
Onsdag: Fiskegrateng med kokte poteter, gulrøtter og eggesmør
Torsdag:Spagetti bolognese
Fredag: Brød
Uke : 36
Mandag: Blomkålsuppe med brød
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Spagetti carbonara
Onsdag: Ovnsbakt torsk med sitronsaus og hvitløk, serveres med poteter og gulrøtter.
Torsdag: Kylling gryte med potetmos
Fredag: Brød
Uke : 37
Mandag: Taco suppe
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Pølsestappe
Onsdag: Fiskekaker med poteter, grønnsaker og brun saus
Torsdag: Kjøttkaker med poteter og grønnsaker.
Fredag: Brød
Tirsdager er Julija/kjøkkenassistent på Skogvokterne. Mandager, onsdager og torsdager er hun på hovedkjøkkenet vårt og lager mat til de andre avdelingene. Miniskog spiser varm mat to - tre dager i uken.
Det kan forekomme endringer i meny av ulike årsaker.