Meny for lunsjmåltidene i barnehagen

Julija har ferie fem uker, det kan være at avdelingene lager noe varmmat.

 

 

Meny

 

Uke :18

Mandag: Blomkålsuppe med foccatia

Tirsdag: Hovedbygget: Brød, skogvokterne: Spagetti med kjøttboller

Onsdag: Torsk i karri

Torsdag: 1.Mai

Fredag: Brød

 

Uke : 19

Mandag: Brød. Kokken har fri.

Tirsdag: Hovedbygget: brød, Skogvokterne: Karbonader med brokkoli og blomkålgrateng

Onsdag: Fiskekaker med poteter, grønnsaker og brun saus

Torsdag: Lapskaus, servert med flatbrød.

Fredag:Brød 

 

Uke : 20

Mandag: Kjøttbollesuppe med grønnsaker

Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne:Ovnsbakt torsk med kokte poteter,baconsmør og grønnsaker

Onsdag: Fiskegrateng med kokte poteter og eggesmør

Torsdag: Pizza

Fredag: Brød

 

Uke : 21

Mandag: Gulrotsuppe med ingefær

Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Kylling og pasta i form

Onsdag: Laks med purre i fløtesaus serveres med pasta

Torsdag: Lasagne med frisk salat.

Fredag: Brød

 

 

 

Tirsdager er Julija/kjøkkenassistent på Skogvokterne. Mandager, onsdager og torsdager er hun på hovedkjøkkenet vårt og lager mat til de andre avdelingene. Miniskog spiser varm mat ihverfall to dager i uken.

Det kan forekomme endringer i meny av ulike årsaker.