Julija har ferie fem uker, det kan være at avdelingene lager noe varmmat.
Meny
Uke :18
Mandag: Blomkålsuppe med foccatia
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, skogvokterne: Spagetti med kjøttboller
Onsdag: Torsk i karri
Torsdag: 1.Mai
Fredag: Brød
Uke : 19
Mandag: Brød. Kokken har fri.
Tirsdag: Hovedbygget: brød, Skogvokterne: Karbonader med brokkoli og blomkålgrateng
Onsdag: Fiskekaker med poteter, grønnsaker og brun saus
Torsdag: Lapskaus, servert med flatbrød.
Fredag:Brød
Uke : 20
Mandag: Kjøttbollesuppe med grønnsaker
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne:Ovnsbakt torsk med kokte poteter,baconsmør og grønnsaker
Onsdag: Fiskegrateng med kokte poteter og eggesmør
Torsdag: Pizza
Fredag: Brød
Uke : 21
Mandag: Gulrotsuppe med ingefær
Tirsdag: Hovedbygget: Brød, Skogvokterne: Kylling og pasta i form
Onsdag: Laks med purre i fløtesaus serveres med pasta
Torsdag: Lasagne med frisk salat.
Fredag: Brød
Tirsdager er Julija/kjøkkenassistent på Skogvokterne. Mandager, onsdager og torsdager er hun på hovedkjøkkenet vårt og lager mat til de andre avdelingene. Miniskog spiser varm mat ihverfall to dager i uken.
Det kan forekomme endringer i meny av ulike årsaker.